Activiteiten

Webshop gelanceerd op de Dibevobeurs

De Dibevo-Vakbeurs is een beurs speciaal voor de huisdierenbranche waarbij leveranciers en producenten zich presenteren aan detaillisten en waarbij allerlei nieuwe producten en innovaties getoond worden.

De Dibevobeurs had de primeur. Hier hebben we aan klanten, relaties en andere geïnteresseerden onze nieuwe webshop gelanceerd. Met de nieuwe webshop wordt bestellen bij Tijssen Goed voor Dieren nog gemakkelijker. De webshop kreeg een warm onthaal bij de bezoekers aan onze stand, wat we hebben gemerkt aan de bestellingen die meteen na introductie via de webshop bij ons zijn binnengekomen.

 Naast de reacties op de nieuwe webshop, kregen we ook veel positieve reacties op de introductie van een aantal nieuwe producten in ons assortiment zoals de nieuwe Yotz van Rogz; de Tumblerz en de Pop-Upz. Ook de stand van PetRebels met de stevige en robuuste krabpalen en -meubels, was een echte blikvanger op de beurs.

 Verder hebben we de aandacht gevraagd en gekregen voor ons assortiment honden- en kattenvoer van Natural Health en hebben we It’s my Dog en It’s my Cat snacks op de beurs gepresenteerd.    

 Andere publiekstrekkers waren Urine off met zijn presentatie over het effectief verwijderen van urinegeur en Braaaf, dat het volledige assortiment had uitgestald.