Activiteiten

Tijssen Goed voor Dieren sponsort Beestengeluk

Tijssen Goed voor Dieren is sponsor van het televisieprogramma Beestengeluk dat iedere zaterdag rond de klok van 18.00 uur wordt uitgezonden op SBS6.

In Beestengeluk volgen Airen Mylene en dierenarts Piet Hellemans mensen die op het punt staan om een huisdier te adopteren. Een leuke maar lastige klus, omdat er elke week weer gekozen moet worden tussen drie verschillende dieren. Daarnaast reist Piet wekelijks mee op de dierenambulance in Amsterdam en bij 'Even binnenkijken' zien we hoe Nederland met zijn/haar huisdier woont. 

Beestengeluk wordt iedere zondag om 12.15 herhaald.

Nieuwe auto's

Blij met de nieuwe auto's

Afgelopen week hebben 2 van onze vertegenwoordigers hun nieuwe auto in gebruik genomen. De oude auto's waren na vele kilometers hard aan vervanging toe.

Leonie Floor kunt u vanaf nu uit zien stappen uit onze "It's my dog" auto. Hiermee maakt zij ook meteen reclame voor onze nieuwe lijn smakelijke hondensnacks.

Ruud Zwaard is trouw gebleven aan Rogz. De bestickering is uiteraard wel compleet anders aangezien Rogz ook niet stilstaat met het ontwikkelen van nieuwe producten.

Wij wensen Leonie en Ruud veel veilige kilometers toe!

Webshop gelanceerd op de Dibevobeurs - 8 + 9 oktober 2017

De Dibevo-Vakbeurs is een beurs speciaal voor de huisdierenbranche waarbij leveranciers en producenten zich presenteren aan detaillisten en waarbij allerlei nieuwe producten en innovaties getoond worden.

De Dibevobeurs had de primeur. Hier hebben we aan klanten, relaties en andere geïnteresseerden onze nieuwe webshop gelanceerd. Met de nieuwe webshop wordt bestellen bij Tijssen Goed voor Dieren nog gemakkelijker. De webshop kreeg een warm onthaal bij de bezoekers aan onze stand, wat we hebben gemerkt aan de bestellingen die meteen na introductie via de webshop bij ons zijn binnengekomen.

Naast de reacties op de nieuwe webshop, kregen we ook veel positieve reacties op de introductie van een aantal nieuwe producten in ons assortiment zoals de nieuwe Yotz van Rogz; de Tumblerz en de Pop-Upz. Ook de stand van PetRebels met de stevige en robuuste krabpalen en -meubels, was een echte blikvanger op de beurs.

Verder hebben we de aandacht gevraagd en gekregen voor ons assortiment honden- en kattenvoer van Natural Health en hebben we It’s my Dog en It’s my Cat snacks op de beurs gepresenteerd.    

Andere publiekstrekkers waren Urine off met zijn presentatie over het effectief verwijderen van urinegeur en Braaaf, dat het volledige assortiment had uitgestald.