NATURAL HEALTH

NATURAL HEALTH Dog- & Catfood

De keuze voor gezond en natuurlijk honden- en kattenvoer is van vitaal belang voor de gezondheid en het welzijn van uw huisdier.

NATURAL HEALTH heeft drie verschillende lijnen voeding, waarbij de ingrediënten centraal staan.

Basic 5
De schijf van vijf voor dieren! Deze brok is een complete en uitgebalanceerde
voeding voor een optimale gezondheid. De schijf van vijf bestaat: 1. Vlees en vis, 2. Zuivel, 3. Groenten en fruit, 4. Granen en 5. Vetten en oliën.
Basic 5 is gemaakt met uitsluitend natuurlijke en gezonde ingrediënten. Bovendien is het voedsel licht verteerbaar.

Pure & Simple
De Natural Health Pure & Simple-lijn is een uitstekende oplossing als eliminatiedieet bij bijvoorbeeld jeuk, maag/darmproblemen of andere voedsel gerelateerde reacties. Doordat het voedsel maar één eiwit en één koolhydratenbron heeft kan onderzocht worden of deze specifieke eiwitbron in de voeding de eventuele allergische reactie heeft veroorzaakt. Belangrijk is natuurlijk dat er in dezelfde periode geen ander eiwit gegeven wordt. Natural Health biedt met Pure & Simple een uitstekende keuze uit goede en bovendien volwaardige voeding.

Carnivore
Carnivore is een graan- en glutenvrije brok. Het bevat 70% dierlijke ingrediënten met een hoge energetische waarde. Uitstekend te gebruiken naast, of zelfs in plaats van vleesmaaltijden. Carnivore is er voor volwassen katten, volwassen honden en voor puppy's.

Klik hier om alle Natural Health producten direct in de webshop te zien! 

Enkele voorbeelden

Informatiefolders