Aanmelding nieuwe klant

Aanmeldformulier nieuwe klant

Heeft of begint u een dierenspeciaalzaak?
Dan bent u bij Tijssen Goed voor Dieren aan het juiste adres. Voor bevoorrading, adviezen en de zeer ruime keuze van ruim 15.000 verschillende (huis-)dierbenodigdheden om uw winkel volledig in te richten.

Wij leveren alleen aan dierenspeciaalzaken en soortgelijke kwalitatieve bedrijven en die dus minimaal ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.
Het uploaden van uw inschrijving bij de KvK is dan ook verplicht bij het formulier hieronder. Vult u alstublieft het formulier volledig in, zodat wij een goed beeld krijgen van uw (potentiële) winkel.
Het invullen van dit formulier verplicht u tot niets. Het betekent echter ook nog geen garantie voor belevering van onze kant. Z
odra wij uw gegevens hebben, zullen wij beoordelen of onze samenwerking van start kan gaan. Eventueel zal er een afspraak gemaakt worden voor een bezoek van een van onze vertegenwoordigers voor meer informatie van beide kanten.

Natuurlijk hopen wij op een mooie en goede samenwerking.

 

 

Hierbij verklaar ik toestemming te verlenen aan Tijssen Goed voor Dieren om mijn gegevens ook te gebruiken voor marketingdoeleinden. Deze bestaan uit de maandacties, informatieve mailing en/of uitnodigingen voor informatieve bijeenkomsten of extra acties. Wij zullen dit beperken tot maximaal 5 per maand. Deze toestemming mag ik ten aller tijde intrekken.

Captcha

Hartelijk dank voor uw aanmelding als (potentiële) nieuwe klant bij Tijssen Goed voor Dieren B.V.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.