WEBSHOP

Webshop

In de webshop vindt u het complete assortiment.
U kunt, naast dat u een helder overzicht heeft van alle producten per dier of merk, deze dierbenodigdheden eenvoudig bestellen. Met uw eigen account krijgt u bovendien gemakkelijk inzicht in uw eerdere orders en uw persoonlijke top 100 van veel bestelde producten. Handig voor de volgende bestelling.
Tevens kunt u vanuit de webshop de nieuwe folder en acties vinden en kunt u neuzen in onze outlet.

Bent u consument? U kunt hier de beschikbare specificaties van het volledig leverbare assortiment hier bekijken, maar bestellen is niet mogelijk bij ons. Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, zoals dierenspeciaalzaken. Natuurlijk kunt u altijd bij de dierenspeciaalzaak bij u in de buurt vragen om onze producten voor u te bestellen.

Tijssen app

De webshop kunt u ook bereiken met onze app. U kunt bijvoorbeeld met deze app door de winkel lopen en de artikelen die u wilt aanvullen scannen met uw telefoon/tablet en de bestelling aanvullen achter de pc met klantbestellingen en nieuwe producten uit de actie of outlet.

Dat scheelt tijd!

Bent u reeds klant of een nieuwe klant? Wat te doen?

Bent u al klant bij ons? 
Als u al bij ons bekend bent, maar nog nooit via de webshop hebt besteld, kunt u inloggen met uw klantnummer. Bij de eerste keer inloggen kunt u in de webshop op 'wachtwoord vergeten' klikken. Dan krijgt u een e-mail op het bij ons bekende e-mailadres en zo kunt u uw wachtwoord aanpassen.
LET OP: Dit kan een paar minuten duren! 
Krijgt u geen e-mail? Dan adviseren wij u om even telefonisch contact met ons op te nemen via 071-3419125 (ma-vr, van 08.00 - 17:30 uur). Wij zullen uw e-mailadres verifiëren en dit zo nodig aanpassen.

Nieuwe klant?
Bent u nog geen klant van Tijssen? Wij wensen u natuurlijk van harte welkom. Laat u zich eenmalig registreren door uw gegevens in te vullen op de registratiepagina. Wij zullen het een en ander beoordelen en indien geaccordeerd, zullen wij dit verwerken en u als klant inschrijven. Ook u kunt dan eenvoudig uw eerste bestelling gaan plaatsen. 

LET OP: Wij leveren niet aan particulieren! Heeft u interesse in een product van ons? Wij verwijzen u graag naar een dierenspeciaalzaak bij u in de buurt.

Wilt u ook een Account voor in de shop, geef u dan hier op.

Tijssen Goed Voor Dieren levert uitsluitend aan bedrijven, die aan onze leveringsvoorwaarden voldoen.
Als u (nog) geen inschrijving kunt/wilt tonen, maar wel meer informatie wilt kunt u het formulier hieronder invullen.

Captcha

Bedankt voor het invullen van dit contactformulier.

Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.