WEBSHOP

Webshop

In de webshop vindt u het complete assortiment.
Bent u consument? U kunt het volledig leverbare assortiment hier bekijken. Bestellen is niet mogelijk bij ons. Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, zoals dierenspeciaalzaken. Natuurlijk kunt u altijd bij de speciaalzaak bij u in de buurt vragen dit voor u te bestellen.

Bedrijven: U kunt naast een helder overzicht van alle producten per dier of merk, deze dierbenodigdheden eenvoudig bestellen. Met uw eigen account krijgt u bovendien gemakkelijk inzicht in uw eerdere orders en uw persoonlijke top 100 van veel bestelde producten. Handig voor de volgende bestelling.

Bent u reeds klant of een nieuwe klant? Wat te doen?

Bent u al klant bij ons? 
Als u al bij ons bekend bent, maar nog nooit via de webshop hebt besteld, kunt u inloggen met uw klantnummer. Bij de eerste keer inloggen kunt u in de webshop op wachtwoord vergeten klikken. Dan krijgt u een e-mail op het bij ons bekende e-mailadres en zo kunt u uw wachtwoord aanpassen.
LET OP: Dit kan een paar minuten duren! 
Krijgt u geen e-mail? Dan adviseren wij u om even telefonisch contact met ons op te nemen via 071-3419125 (ma-vr, van 08.00 - 18:00 uur). Wij zullen uw e-mailadres verifiëren en dit zonodig aanpassen.

Nieuwe klant?
Bent u nog geen klant van Tijssen? Wij wensen u natuurlijk van harte welkom. Laat u zich eenmalig registreren door uw gegevens, samen met een kopie van uw inschrijving bij de KvK naar info@tijssengovodi.nl te sturen. Wij zullen het een en ander beoordelen en indien geaccordeerd zullen wij dit verwerken en u als klant noteren. Ook u kunt dan eenvoudig uw eerste bestelling gaan plaatsen. 

LET OP: Wij leveren niet aan particulieren! Heeft u interesse in een product van ons? Wij verwijzen u graag naar een dierenspeciaalzaak bij u in de buurt.

Wilt u ook een Account voor in de shop, geef u dan hier op.

Tijssen Goed Voor Dieren levert uitsluitend aan bedrijven, een geldig kvk nummer is vereist.

Dank voor uw aanvraag. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.