Nieuws

Prettige feestdagen en een gezond 2021

kerstgroet

Ook aan dit bijzonder vreemde jaar komt een einde. Niet dat het nieuwe jaar een heel nieuw begin zal gaan geven, maar de belofte van verandering zit wel in de lucht. Hopelijk kunt u het afgelopen jaar op zowel persoonlijk en zakelijk vlak goed afsluiten.

Gelukkig is onze branche te belangrijk voor een verplichte sluiting. Dus u kunt te allen tijde bij ons uw bestelling plaatsen. Wij willen u ook graag bedanken voor weer een jaar waarin u ons vertrouwde met uw bestellingen. Volgend jaar zullen wij, net als in dit jaar, er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en de voorraad bij ons en bij u op peil te houden. 

 Wij hopen dat u het afgelopen jaar tevreden bent geweest over onze leveringen en dat we u volgend jaar weer tot dienst mogen zijn

Op naar een nieuw jaar met weer een fijne samenwerking.

Nieuw Warehouse Management Systeem

Papiervrij magazijn

Wij zijn sinds 2020 aan de slag gegaan met nieuwe hard- en software in ons magazijn.

De implementatie van dit nieuwe systeem zorgde voor een heel nieuwe werkwijze zonder papier! Uw orders worden verzameld door middel van "voicepicking" of "scanning".
In het eerste geval heeft de magazijnmedewerker een headset waarmee hij/zij naar de locatie gestuurd wordt en dit met een gesproken code bevestigt. Beide handen zijn dus vrij om de order te pakken, te tillen, te stapelen en eventueel de elektrische pompwagen te besturen.
In het tweede geval heeft de magazijnmedewerker een scanner waarop ze kunnen zien waar ze hoeveel artikelen moeten pakken en bevestigen dit met het scannen van de code op de orderpickplaats. Dit is het geval op de reachtrucks.

Dit scheelt een berg papier, de orders worden sneller verzameld en er kunnen en worden minder fouten gemaakt, doordat de magazijnmedewerker alle artikelen moet bevestigen met een code.
Ook de voorraad wordt beter op orde gehouden doordat het systeem doorlopend de medewerker laat controleren of er het verwachtte aantal artikelen nog op de orderpickplaats liggen.

Op alle fronten is dit dus een grote stap in de goede richting.
Voor ons, voor onze klant en voor het milieu.

 

NIEUW Droogvoer van It's My Cat

It's my cat

Nieuw in het assortiment van it's My Cat is het droogvoer.

Alle brokken zijn tarweglutenvrij en ondersteunen verschillende aspecten van de gezondheid. De voeding is in verschillende soorten verkrijgbaar in 1 en 3 kilo.
Er is voeding voor kittens, volwassenen en senioren, binnen- en buitenkatten en voor katten die meer ondersteuning kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld de huid en de vacht. Bovendien is er een dieetvoer beschikbaar voor katten met blaasgruisproblemen.

Kies de goede soort voor uw kat want geen kat is hetzelfde maar it's My Cat!

Klik hier om gelijk het hele assortiment op onze webshop te bekijken

NIEUW Tijssen Timothee hooi

KVA228

 

Nieuw in ons assortiment is de Tijssen Timothee hooi.

Timothee hooi is een zeer smakelijke hooisoort met een hoog gehalte voedingsvezels. Deze voedingsvezels zorgen voor een goede spijsvertering waardoor knaagdieren en konijnen het beste uit het voer halen. De juiste calcium/fosfor verhouding in deze hooisoort draagt bij aan de opbouw van de beenderen en het gebit. Bovendien is het lage eiwit-, en calciumgehalte gunstig voor de urinewegen.

Ideaal voor knaagdieren die gevoelig zijn voor overgewicht, last hebben van doorgroeiende tanden of erg kieskeurig zijn en liever geen hooi eten.  Vaak wordt Timothee hooi wel graag gegeten en kunnen problemen hiermee verholpen of voorkomen worden.

Klik hier om het hele assortiment op onze webshop te bekijken

Oudere items