Nieuws

Nieuwe smaak Natural Health Carnivore Cat

Deze nieuwe smaak is Fish & Beans
Vanuit de gedachte dat we minimaal 70% dierlijke ingrediënten in dit voer wilden, zijn we verder gaan ontwikkelen.

Het hoofdingrediënt is gedehydreerde haring. Vandaar ook dat deze bovenaan bij de samenstelling staat. Gedehydreerd betekent dat alle vocht eruit is gehaald.
Dus u begrijpt dat er in werkelijkheid nog méér verse haring nodig was, om aan die 33% te komen. De combinatie van haring en rund zorgt voor hoogwaardige eiwitten (proteïnen) en een
geweldige smaak. En dát vindt de kat lekker.

Koolhydraten zijn nodig als brand- en bouwstof en om de vetverbranding te reguleren. In plaats van bijvoorbeeld aardappelen of rijst, hebben wij gekozen voor tuinbonen. Het voordeel van tuinbonen is dat ze een hoog gehalte voedingsvezels bevatten. Hierdoor worden de koolhydraten
langzamer omgezet in opneembare suikers en blijft de bloedsuikerspiegel gelijkmatiger.

Bovendien zorgt dit voor een betere conditie en minder hongergevoel.

Nieuw seizoen Beestengeluk

beestengeluk foto

In november begint er weer een nieuw seizoen van Beestengeluk. Ook dit seizoen zijn wij weer van de partij. Elke week worden er mooie producten van ons gebruikt en worden zo onder de aandacht gebracht bij de consument. Mis het niet!

In Beestengeluk gaan Piet Hellemans en Airen Mylene op pad met mensen die op het punt staan een huisdier te adopteren uit het asiel. Van honden tot konijnen en van katten tot vissen, het komt allemaal aan bod in Beestengeluk. Maar wat komt er allemaal kijken bij zo’n adoptie? Het is zeker niet altijd even makkelijk, maar gelukkig staan Piet en Airen de toekomstige baasjes bij tijdens hun keuze.

Komt u ook?

Dibevo University

De voorbereidingen zijn hier in volle gang voor de Dibevo University. Tijssen Goed voor Dieren is hier natuurlijk ook weer aanwezig met nieuwe producten, mooie aanbiedingen en een vriendelijke gezicht.

U vindt ons in stand 68 en 69 waar wij de historie van Tijssen sinds 1858 en waar u uw kennis over granen en zaden kunt vergroten. Natuurlijk zijn er over de beurs verspreid ook nog stands van ons met mooie aanbiedingen en nieuwe producten.

Wij zien u graag bij ons op de stands zondag 7 en maandag 8 oktober!

beursplattegrond