Nieuws

NIEUW Droogvoer van It's My Cat

It's my cat

Nieuw in het assortiment van it's My Cat is het droogvoer.

Alle brokken zijn tarweglutenvrij en ondersteunen verschillende aspecten van de gezondheid. De voeding is in verschillende soorten verkrijgbaar in 1 en 3 kilo.
Er is voeding voor kittens, volwassenen en senioren, binnen- en buitenkatten en voor katten die meer ondersteuning kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld de huid en de vacht. Bovendien is er een dieetvoer beschikbaar voor katten met blaasgruisproblemen.

Kies de goede soort voor uw kat want geen kat is hetzelfde maar it's My Cat!

Klik hier om gelijk het hele assortiment op onze webshop te bekijken

NIEUW Tijssen Timothee hooi

KVA228

 

Nieuw in ons assortiment is de Tijssen Timothee hooi.

Timothee hooi is een zeer smakelijke hooisoort met een hoog gehalte voedingsvezels. Deze voedingsvezels zorgen voor een goede spijsvertering waardoor knaagdieren en konijnen het beste uit het voer halen. De juiste calcium/fosfor verhouding in deze hooisoort draagt bij aan de opbouw van de beenderen en het gebit. Bovendien is het lage eiwit-, en calciumgehalte gunstig voor de urinewegen.

Ideaal voor knaagdieren die gevoelig zijn voor overgewicht, last hebben van doorgroeiende tanden of erg kieskeurig zijn en liever geen hooi eten.  Vaak wordt Timothee hooi wel graag gegeten en kunnen problemen hiermee verholpen of voorkomen worden.

Klik hier om het hele assortiment op onze webshop te bekijken

10.000ste online bestelling verdient een bloemetje

Steeds meer dierenspeciaalzaken bestellen via de Tijssen-webshop, waar ons volledige assortiment zichtbaar is. In februari dit jaar werd de 10.000-ste order ingevoerd door Frank Tartwijk (midden) van Ara Dier & Zorg uit Rijswijk. Wij vonden het een bloemetje waard en Ruud Zwaard (l) en Mathijs Tijssen (r) overhandigden hem graag een fleurige bos.

Frank's reactie: "Het werkt goed, maar eerlijk gezegd ben ik nóg blijer met de nieuwe bestel-app. Dat scheelt me echt ruim een uur per week!"

Oudere items

Het hele assortiment in één hand klik om verder te lezen

Nieuwe smaak Natural Health Carnivore Cat klik om verder te lezen

Nieuw seizoen Beestengeluk 11/18 klik om verder te lezen