Nieuws

B2B avond

Afgelopen dinsdag was er een B2B-avond in samenwerking met Tijssen, NML health, Altranet en NOHO agency in Weesp. Dinsdag 5 juni is er een herhaling van deze avond in Rotterdam.
Geïnteresseerden kunnen zich t/m 4juni opgeven via marketing@tijssengovodi.nl  

Een verslag van de avond op 29mei is te lezen via NML health.

Tijssen sponsort ook het nieuwe seizoen van Beestengeluk

Tips voor huisdieren en baasjes!

Het vinden van een geschikt huisdier is een leuke, maar lastige klus. Elke week kan er gekozen worden tussen drie verschillende huisdieren. Samen met de toekomstige bazen kijken Celine Huijsmans en Piet Hellemans welk dier het beste past in het leven van het baasje. Ook hebben Celine en Piet de nodige spullen bij zich waarmee ze zowel de asiels als de nieuwe baasjes verblijden. 

Daarnaast ontvangen Celine en Piet allerlei dieren op het spreekuur. Dit zijn dieren met een bijzonder verhaal of onalledaagse dieren, zoals spinnen, roofvogels, slangen, schildpadden, egels of rupsen. Ook reist Piet wekelijks mee op de dierenambulance in Amsterdam, het is altijd weer spannend wat ze op hun route tegen komen...

Beestengeluk wordt zaterdag om 18.15 uitgezonden op SBS 6

Tijssen Goed voor Dieren sponsort Beestengeluk

Tijssen Goed voor Dieren is sponsor van het televisieprogramma Beestengeluk dat iedere zaterdag rond de klok van 18.00 uur wordt uitgezonden op SBS6.

In Beestengeluk volgen Airen Mylene en dierenarts Piet Hellemans mensen die op het punt staan om een huisdier te adopteren. Een leuke maar lastige klus, omdat er elke week weer gekozen moet worden tussen drie verschillende dieren. Daarnaast reist Piet wekelijks mee op de dierenambulance in Amsterdam en bij 'Even binnenkijken' zien we hoe Nederland met zijn/haar huisdier woont. 

Beestengeluk wordt iedere zondag om 12.15 herhaald.

Nieuwe auto's

Blij met de nieuwe auto's

Afgelopen week hebben twee van onze vertegenwoordigers hun nieuwe auto in gebruik genomen. De oude auto's waren na vele kilometers hard aan vervanging toe.

Leonie Floor kunt u vanaf nu uit zien stappen uit onze "It's my dog" auto. Hiermee maakt zij ook meteen reclame voor onze nieuwe lijn smakelijke hondensnacks.

Ruud Zwaard is trouw gebleven aan Rogz. De bestickering is uiteraard wel compleet anders aangezien Rogz ook niet stilstaat met het ontwikkelen van nieuwe producten.

Wij wensen Leonie en Ruud veel veilige kilometers toe!

Webshop gelanceerd op de Dibevobeurs - 8 + 9 oktober 2017

De Dibevo-Vakbeurs is een beurs speciaal voor de huisdierenbranche waarbij leveranciers en producenten zich presenteren aan detaillisten en waarbij allerlei nieuwe producten en innovaties getoond worden.

De Dibevobeurs had de primeur. Hier hebben we aan klanten, relaties en andere geïnteresseerden onze nieuwe webshop gelanceerd. Met de nieuwe webshop wordt bestellen bij Tijssen Goed voor Dieren nog gemakkelijker. De webshop kreeg een warm onthaal bij de bezoekers aan onze stand, wat we hebben gemerkt aan de bestellingen die meteen na introductie via de webshop bij ons zijn binnengekomen.

Naast de reacties op de nieuwe webshop, kregen we ook veel positieve reacties op de introductie van een aantal nieuwe producten in ons assortiment zoals de nieuwe Yotz van Rogz; de Tumblerz en de Pop-Upz. Ook de stand van PetRebels met de stevige en robuuste krabpalen en -meubels, was een echte blikvanger op de beurs.

Verder hebben we de aandacht gevraagd en gekregen voor ons assortiment honden- en kattenvoer van Natural Health en hebben we It’s my Dog en It’s my Cat snacks op de beurs gepresenteerd.    

Andere publiekstrekkers waren Urine off met zijn presentatie over het effectief verwijderen van urinegeur en Braaaf, dat het volledige assortiment had uitgestald.