Nieuws

Nieuw seizoen Beestengeluk

beestengeluk foto

In november begint er weer een nieuw seizoen van Beestengeluk. Ook dit seizoen zijn wij weer van de partij. Elke week worden er mooie producten van ons gebruikt en worden zo onder de aandacht gebracht bij de consument. Mis het niet!

In Beestengeluk gaan Piet Hellemans en Airen Mylene op pad met mensen die op het punt staan een huisdier te adopteren uit het asiel. Van honden tot konijnen en van katten tot vissen, het komt allemaal aan bod in Beestengeluk. Maar wat komt er allemaal kijken bij zo’n adoptie? Het is zeker niet altijd even makkelijk, maar gelukkig staan Piet en Airen de toekomstige baasjes bij tijdens hun keuze.

Komt u ook?

Dibevo University

De voorbereidingen zijn hier in volle gang voor de Dibevo University. Tijssen Goed voor Dieren is hier natuurlijk ook weer aanwezig met nieuwe producten, mooie aanbiedingen en een vriendelijke gezicht.

U vindt ons in stand 68 en 69 waar wij de historie van Tijssen sinds 1858 en waar u uw kennis over granen en zaden kunt vergroten. Natuurlijk zijn er over de beurs verspreid ook nog stands van ons met mooie aanbiedingen en nieuwe producten.

Wij zien u graag bij ons op de stands zondag 7 en maandag 8 oktober!

beursplattegrond

B2B avond

Afgelopen dinsdag was er een B2B-avond in samenwerking met Tijssen, NML health, Altranet en NOHO agency in Weesp. Dinsdag 5 juni is er een herhaling van deze avond in Rotterdam.
Geïnteresseerden kunnen zich t/m 4juni opgeven via marketing@tijssengovodi.nl  

Een verslag van de avond op 29mei is te lezen via NML health.

Tijssen sponsort ook het nieuwe seizoen van Beestengeluk

Tips voor huisdieren en baasjes!

Het vinden van een geschikt huisdier is een leuke, maar lastige klus. Elke week kan er gekozen worden tussen drie verschillende huisdieren. Samen met de toekomstige bazen kijken Celine Huijsmans en Piet Hellemans welk dier het beste past in het leven van het baasje. Ook hebben Celine en Piet de nodige spullen bij zich waarmee ze zowel de asiels als de nieuwe baasjes verblijden. 

Daarnaast ontvangen Celine en Piet allerlei dieren op het spreekuur. Dit zijn dieren met een bijzonder verhaal of onalledaagse dieren, zoals spinnen, roofvogels, slangen, schildpadden, egels of rupsen. Ook reist Piet wekelijks mee op de dierenambulance in Amsterdam, het is altijd weer spannend wat ze op hun route tegen komen...

Beestengeluk wordt zaterdag om 18.15 uitgezonden op SBS 6