FAQ

FAQ: Veel gestelde vragen

Waar kan ik terecht als ik een nieuwe (dieren)winkel open?

Tijssen Goed voor Dieren is producent, importeur en distributeur. Vanuit ons moderne distributiecentrum in Hazerswoude leveren wij in heel Nederland en delen van België. Met ons zeer uitgebreide assortiment van ruim 15.000 verschillende producten, ruime ervaring in de dierenbranche en deskundige vertegenwoordigers in door land denken wij graag met u mee.

U kunt ons telefonisch bereiken op 071 - 341 91 25 of stuur een mail. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik heb een grote hoeveelheid nodig, wat nu?

Van oudsher is Tijssen producent van granen en zaden. Wij mixen en verpakken deze zelf. Hierdoor kunnen wij van kleine verpakkingen en grote zakken, tot los gestort leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Natuurlijk is het bestellen van grotere hoeveelheden van onze andere merken ook mogelijk. Ook hiervoor kunt u contact opnemen voor de diverse mogelijkheden.

Ik kom de webshop niet in. Wat kan ik doen?

In de webshop van Tijssen (https://shop.tijssengovodi.nl) staan alle producten overzichtelijk bij elkaar. Dit is voor iedereen zichtbaar.
Echter, een bestelling plaatsen is alleen bestemd voor winkeliers die bij ons bekend zijn. Bent u winkelier en wilt u ook online kunnen bestellen dan heeft u een account nodig. Vraag deze aan en klik hier voor instructies.

Ik heb per direct voer nodig voor mijn winkel. Kunnen jullie mij helpen?

Wij rijden met onze eigen chauffeurs wekelijks vaste routes door heel Nederland en delen van België. Zo weet u altijd waar u op kunt rekenen. Natuurlijk kan het voorkomen dat u plots iets extra's nodig heeft. Laat het ons direct weten (bel van maandag t/m vrijdag, van 08:00 - 18:00 uur) 071 - 341 91 25. Wij gaan kijken hoe wij u zo spoedig mogelijk kunnen helpen.

Leveren jullie aan particulieren?

Nee, wij leveren niet aan particulieren. Wij leveren aan branches zoals dierenspeciaalzaken, tuincentra, trimsalons en aanverwante bedrijven. Voor de meeste merken is er altijd wel een winkel in de buurt.
Wij adviseren u graag. U kunt ons mailen. Vermeld in uw bericht dan meteen even uw postcode, zodat wij u beter van dienst kunnen zijn. U kunt ons - tijdens kantooruren - ook bellen.