Een breed assortiment

Tijssen Goed voor Dieren is een groothandel in dierenvoeding en accessoires. Met ruim 15.000 artikelen in het assortiment waarvan ook 13 eigen merken.

De hoogste kwaliteit

Alle voeders worden onder HACCP certificering gemengd en gereinigd, onze veevoederafdeling heeft GMP+ certificering. 

                            

Al meer dan 160 jaar

Tijssen Goed voor Dieren is al sinds 1858 specialist in diervoeders. Met deze schat aan ervaring zijn de producten ontwikkeld.

                  

Tijssen Goed voor Dieren B.V.

Tijssen

Tijssen Goed voor Dieren is een producent van diervoeders. Wij brengen verschillende hoogwaardige eigen merken op de markt en zijn bovendien distributeur van diverse A-merken.

Wij leveren vooral aan bedrijven zoals dierenspeciaalzaken, tuincentra en aanverwante bedrijven. Alle graan- en zadenmengsels voor knaagdieren, kippen, duiven, vogels, paarden etc. worden zowel losgestort als gezakt geleverd.
Tevens hebben wij een veevoederafdeling. Dus ook voor agrariërs, melkveehouders, maneges en pensionstalhouders bieden wij een groot assortiment producten.

Naast voeding hebben wij een grote diversiteit aan verzorgingsproducten voor dieren, accessoires zoals riemen, halsbanden, krabpalen, manden enzovoort. In onze webshop vindt u het volledige overzicht.

Tijssen staat voor kwaliteit

De diervoeders van Tijssen Goed voor Dieren staan garant voor een hoge kwaliteit en worden met aandacht voor duurzaamheid en het milieu geproduceerd. Onze fabriek waar de diervoeders geproduceerd worden is geheel energieneutraal. Tijssen is een familiebedrijf en bestaat al sinds 1858 en heeft een visie voor de lange termijn met respect voor de mens, dier en het milieu.