September 2021

September 2021

Bouwvergunning is Binnen!

Eindelijk is het zover de officiele bouwvergunning is binnen.
Wat houdt dit nu concreet in? We hadden al een heleboel voorbereidingen getroffen maar nu begint het echte werk.

De aannemer wordt Roofplus uit Hazerswoude, hoe mooi is dit dat je met lokale partners kunt werken.

Roofplus is gespecialiseerd in renovatie van daken en gevels en nieuwbouw van bedrijfsgebouwen. Roofplus renoveert uw stal, loods, schuur of agrarisch bedrijfsgebouw. Wij zorgen dat uw asbest gesaneerd wordt, nieuw dak en of gevels gemonteerd worden en werken het hele project netjes af zodat alles er weer als nieuw uitziet.
Voor nieuwbouw van bedrijfshallen, loodsen, schuren en andere bedrijfsgebouwen bent u bij Roofplus aan het juiste adres. Wij helpen u de juiste keuzes te maken door goed te luisteren naar uw wensen en behoeften en met praktische en mooie oplossingen te komen.

Roofplus werkt zelf met vaste partners voor verschillende werkzaamheden die zij uitbesteden.

Betonbouw wordt gedaan door Augustinus.

Dit is voor ons geen onbekende want zij hebben al het betonwerk gedaan bij onze vorige verbouwing.

BRB staalbouw verzorgt in samenwerking met Roofplus al het werk rondom het maken en plaatsen van alle staalbouw voor dit project. Zij hebben veel expertises zelf in huis zoals 3d tekenen in Tekla en een eigen productie.

BRB Staalbouw B.V. levert een zo compleet mogelijk pakket van hoge kwaliteit.
BRB Staalbouw levert niet alleen de staalconstructie voor uw bedrijfspand, stal of huis, maar fabriceert en monteert ook uw trappen, hekwerken en dak- en wandbeplating.

Voor de technische installaties zijn wij vooralsnog in onderhandeling met TIB de Boer. Ook weer een bedrijf uit onze eigen gemeente. Een vertrouwd adres waar we al jaren zaken mee doen.

Technisch Installatiebedrijf de Boer is opgericht in 1974. In 40 jaar is het bedrijf gegroeid van een 1-mans bedrijf naar een bedrijf met ongeveer 38 medewerkers.
Voor bijna alle disciplines in de installatietechniek heeft ons bedrijf deskundige en vakbekwame medewerkers. Wij kunnen u daardoor in een breed scala van installatiewerkzaamheden van dienst zijn.

Al het tekenwerk en begeleiding is en wordt gedaan door Stol architecten.

Met dit bedrijf werken we al meerdere jaren samen, zij hebben ons al die tijd ondersteund en voorzien van adviezen wat heeft geleid tot het uiteindelijk verkrijgen van de vergunning.

Omdat we door allerlei omstandigheden, die een ieder wel zal herkennen, in een moeilijke tijd zitten qua plannen kunnen we starten in januari 2022. Dit heeft onder andere te maken met beschikbaarheid van materialen en mensen.

Het plan is om 1e of 2e week januari te starten met het bouwrijp maken van het buiten terrein zodat ze kunnen gaan heien in week 7. Als alles volgens plan verloopt kunnen we het magazijn eind oktober 2022 in gebruik nemen.