BIVO biologisch

Bivo Biologisch Diervoeder

Het merk
BiVo is een merk diervoeder dat gemaakt wordt met zoveel mogelijk biologische grondstoffen. Door het gebruik van biologische grondstoffen krijgt uw dier de beste en gezondste voeding die er is. Er wordt immers geen gebruik gemaakt van kunstmest en bestrijdingsmiddelen.
BiVo heeft op dit moment vijf soorten voeders voor schapen, geiten, knaagdieren, pluimvee en scharrelvarkens.

Ontstaan
Biologisch voedsel voor mensen wordt steeds meer de norm. Bijna alle supermarkten in Nederland hebben biologische producten in het assortiment. Voor dieren die niet als productie dieren worden gehouden is tot nu toe nauwelijks biologisch voer te krijgen. Daarom is Tijssen Goed voor Dieren gestart met het ontwikkelen en produceren van biologische voeders voor hobbydieren onder de merknaam BiVo.

Verpakkingen
BiVo diervoerders produceert zijn producten in twee verschillende verpakkingseenheden. Zo zijn er 5 kilo verpakking voor de kleinverbruiker en grote verpakkingen van 10, 12,5 of 15 kg voor de grootverbruiker. Alle voeders worden verpakt in een papieren verpakking. Dit is wel zo goed voor het milieu!

Samenstelling
Op de zakken van BiVo wordt de samenstelling vermeld. Per grondstof wordt weergegeven wat het percentage biologisch is. BiVo Diervoeders doet zijn uiterste best om het percentage biologische grondstoffen zo hoog mogelijk te houden. Er zijn echter soorten die niet of nauwelijks biologisch verkrijgbaar zijn. Door de vermelding kunt u zien welk percentage biologisch is. Dat is wel zo eerlijk!

Klik hier om alle BIVO producten direct in de webshop te zien!