Carnivore

Natural Health Carnivore

Op vlees gebaseerde voeding - Graanvrij.
Als u graag rauw vlees aan uw huisdier voert. Maar u ook het gemak van compleet gefabriceerd voer wilt, dan is Natural Health Carnivore Large Bite een uitstekende keus. Dit voer geeft door de juiste keuze van ingrediënten dezelfde voordelen als rauw-, diepvriesvlees- of zelf gemaakt rijk aan vlees voeding voor uw huisdier. 
Natural Health Carnivore heeft een laag percentage zetmeel, een hoog percentage eiwit en is vrij van granen.
Net als bij mensen geeft een overvloed aan hoogcalorie koolhydraten een verhoogde kans op overgewicht, diabetes en een algehele lusteloosheid. Op dit moment hebben de meeste diervoeders nog steeds graan en graanbijproducten als basis van hun voeding.
Door de koolhydraten van graan te elimineren die de voedingswaarde verminderen, stuwt Natural Health Carnivore het eiwitniveau en daarmee de voedingswaarde juist omhoog. 
Bovendien is Natural Health Carnivore rijk aan omega 3 en 6 vetzuren. Tevens is het geconserveerd met een mix van tocopherolen (vitamine E & C).

De nieuwe benadering voor dieren en diervoeding. Voeding uit de geschiedenis. geproduceerd met kennis uit de 21e eeuw.
Steeds meer mensen gaan over op het geven van diepvriesvlees- of rauwvlees voeding aan hun dier als alternatief voor de traditionele voeding. Dit om het gehalte aan koolhydraten terug te dringen en het eiwit te geven wat uw actieve dier eigenlijk nodig heeft. Natural Health Carnivore is de ideale partner voor deze levensstijl.
Toen de voorouders van onze huisdieren door de wildernis zwierven, waren ze niet op zoek naar maïs en tarwe. Het vleesetende instinct dreef hen tot het achtervolgen en opjagen van vers vlees.
Net als zijn voorouders heeft uw dier eiwitten nodig om te voorzien in zijn energiebehoefte. Als deze eiwitten uit granen en graanbijproducten komen is de waarde van dit eiwit veel lager. Dit komt doordat het minder verteerbaar is en het minder essentiële aminozuren bevat. Deze zijn nodig voor de opbouw en instandhouding van het weefsel. Uw huisdier heeft meer nodig dan een hoog energie- en op graan gebaseerd voer. Het eist de eiwitten en mineralen die Natural Health Carnivore kan leveren.


Wij van Natural Health begrijpen dat u het liefst altijd vers en rauw zou voeren. Maar als dit niet altijd kan dan is Natural Health Carnivore de juiste aanvulling op rauw of zelfgemaakt vers voer.
Natural Health Carnivore is ook het beste alternatief wanneer vers en rauw voer bereiden niet bij u past, onhandig of zelfs onmogelijk is.