ESVE

ESVE

ESVE is sinds 1993 een innovatief merk in dierbenodigdheden voor met name knaagdieren en volièrevogels. ESVE blijft ontwikkelen en introduceert elk jaar nieuwe producten. De vele producten zijn leverbaar via dierenspeciaalzaken.

Klik hier om alle ESVE producten direct in de webshop te zien! 

Pet's Paper van ESVE

Pets Paper

Pet's Paper - bodembedekking
Stofvrij, spaarzaam en uiterst absorberend. Pet’s Paper papierkorrels worden gemaakt van nieuw celluloseafval van de hygiëne-industrie (luiers, karton, papier, etc.), is vrij van stof en absorbeert vocht tot wel ruim driemaal zijn eigen gewicht. Mede dankzij de supersnelle absorptie (5 sec. 180%) blijft de verblijfplaats droog. Door alleen de gebruikte korrels (zij zwellen op en zijn gemakkelijk herkenbaar) te verwijderen, hoeft niet telkens de hele bak verschoond te worden...
Meer informatie>

Productie

Kwaliteit is voor ESVE heel belangrijk. De producten van de ESVE worden daarom continue gescreend. Door bezoeken aan de fabrieken waar wij delen van de productie uitbesteden en door kwaliteitscontroles bij onze eigen productie, houden wij de vinger aan de pols en kunnen wij ingrijpen zodra wij merken dat dat nodig is.

Catalogus ESVE

Met de ESVE catalogus 2023/4 krijgt u een goed overzicht van alle producten voor vogels en knaagdieren die ESVE levert. Het geeft een heel goed beeld, maar er blijft meer komen.... ESVE ontwikkelt door en breidt de productlijnen voor vogels en knaagdieren steeds meer uit.


druk op fullscreen om beter te kunnen lezen

Enkele voorbeelden