ESVE

ESVE

ESVE is sinds 1993 een innovatief merk in dierbenodigdheden voor met name knaagdieren en volièrevogels. ESVE presenteert elk jaar nieuwe producten en blijft zo dus in ontwikkeling.

Klik hier om alle ESVE producten direct in de webshop te zien! 

Nieuw van ESVE

Pets Paper informatie

Stofvrij, spaarzaam en uiterst absorberend. Pet’s Paper papierkorrels worden gemaakt van nieuw celluloseafval van de hygiëne-industrie
(luiers, karton, papier, etc.), is vrij van stof en absorbeert vocht tot wel ruim driemaal zijn eigen gewicht. Mede dankzij de supersnelle absorptie (5 sec. 180%) blijft de verblijfplaats droog. Door alleen de gebruikte korrels (zij zwellen op en zijn gemakkelijk herkenbaar) te verwijderen, hoeft niet telkens de hele bak verschoond te worden.

GEURBINDEND
Natuurlijke actieve geursubstanties in de cellulosekorrels sluiten de geur (van de urine) onmiddellijk af. Dus geen onaangename geuren meer.
GEBRUIKSVRIENDELIJK en HYGIENISCH
De hygiënische korrel werkt insecten-afstotend. Dit voorkomt het verspreiden van bacteriën. De vochtige korrel kan eenvoudig worden verwijderd. Dat scheelt afval, tijd en werk. Kan in de GFT-bak of in kleine hoeveelheden in het toilet.
ZACHT en SCHOON
De korrels zijn schoon, stofvrij, zacht en dus prettig voor uw huisdier.
LICHTGEWICHT
Het lichte gewicht van de papierkorrel maakt het transport eenvoudig. 10 Ltr. weegt ongeveer 3,6 kg.
100% BIOLOGISCH AFBREEKBAAR
Deze bodembedekking is gemaakt van 100% gerecycled papier en zorgt voor een snelle ontbinding (in 2 maanden volledig gecomposteerd).
100% ECOLOGISCH VERANTWOORD
Fabrieksrestanten worden machinaal tot absorberende korrels geperst zonder schade toe te brengen aan het milieu volgens ISO 14040.

Enkele voorbeelden

Met de ESVE catalogus 2017/2018 krijgt u een goed overzicht van de bijna 200 producten voor vogels en knaagdieren die ESVE levert. Het geeft een heel goed beeld, maar er is meer.... ESVE ontwikkelt door en breidt de productlijnen voor vogels en knaagdieren steeds uit.