Via Organica-4

Via Organica Biologisch Kippenvoer

5 soorten Via Organica

VIA ORGANICA  | BIO LEGKORRELS  | BIO SCHARRELMIX  | BIO SCHARRELGRAAN  | BIO KUIKENMIX  | BIO FARMERSMIX

Een biologisch eitje van uw eigen kippen!Skall blaadje

Via Organica voeders voor kippen en kuikens zijn samengesteld uit een rijke variatie grondstoffen van biologische teelt. Deze voeders zijn 100% plantaardig en uiteraard samengesteld zonder kunstmatige kleurstoffen en genetisch gemodificeerde zaden. Het ideale voer voor een biologisch ei van uw eigen kippen!

Bio Scharrelgraan - biologisch gemengd graan

Bio scharrelgraan is aanvullend diervoeder voor kippen. Dit gemengde graan bevat geen gerst of andere scherpe zaden zoals haver of boekweit en is daarom ook geschikt als bijvoeding voor fazanten, pauwen, eenden, en andere watervogels en sierhoenders. Bio Scharrelgraan is een gemengd graan met gebroken mais en met zonnepitten. Verstrek Bio Scharrelgraan bij voorkeur aan het eind van de dag, zodat de kippen met volle kroppen de nacht in gaan. Indien mogelijk strooien in het buitenverblijf om het natuurlijk scharrelgedrag te bevorderen .

Unieke eigenschappen van dit product
-samengesteld uit zaden van gecontroleerde biologische teelt
-samengesteld zonder kunstmatige kleurstoffen en genetisch gemodificeerde zaden.
-aanvullende voeding voor volwassen kippen.
-stimuleert het natuurlijke scharrelgedrag.
-bevat veel natuurlijke vitamine E, goed voor glanzende veren.
-met zonnebloempitten
-100% plantaardig
-geproduceerd in Nederland

Verpakking
Verkrijgbaar in 4 kg en 12,5 kg verpakking. De 4 kg verpakking is een bio-plastic gemaakt van maiszetmeel en de 12,5 kg verpakking is van papier.

Voeradvies
Bio Scharrelgraan geef je als extra naast een volledig diervoeder zoals Bio Scharrelmix of  Bio Legkorrel. 's Avonds een handje scharrelgraan voeren, zorgt voor een goed gevulde krop in de nacht.

Samenstelling
Eko tarwe, eko mais (gebroken), eko zwarte zonnepitten. (Zie voor meer informatie ook: 'Achtergrondinformatie over biologische ingrediënten in Via Organica biologische kippenvoeders')

Analytische bestanddelen per kilo
ruw eiwit 10,6 %, ruw vet 3,4%, ruwe celstof 2,5%, ruw as 1,5%,
Ingrediënten van agrarische oorsprong: 100,0%. Waarvan van biologische landbouw: 100%, Waarvan in omschakeling: 0%, Waarvan gangbaar: 0%.

Via Organica biologische kippenvoeders zijn geproduceerd onder toezicht van SKAL-biocontrole. NL_BIO_01 Skal nr.: 028464.

Klik hier om alle producten van Via Organica direct in de webshop te zien! 

(Let op! Wij verkopen alleen aan winkeliers in de dierenbranche.)