Via Organica 7

Via Organica Biologisch Kippenvoer

5 soorten Via Organica

Een biologisch eitje van uw eigen kippen!Skall blaadje

Via Organica voeders voor kippen en kuikens zijn samengesteld uit een rijke variatie grondstoffen van biologische teelt. Deze voeders zijn 100%
plantaardig en uiteraard samengesteld zonder kunstmatige kleurstoffen en genetisch gemodificeerde zaden. Het meest natuurlijke voer voor de
groei van uw kuikens!

Bio Farmersmix - Biologische Sojavrije mengeling

Via Organica Bio Farmersmix is een eiwitrijke mengeling zonder korrels en sojaproducten, ideaal voor een natuurlijke leg van scharrelpluimvee. Door het verhoogde eiwitgehalte en de natuurlijke variatie geeft deze rijke graanmengeling een natuurlijke leg. Ideaal voor scharrelkippen die selectief zijn in hun eetgedrag en de neiging hebben korrels te laten liggen. Bio Farmermix bevat lijnzaad, rijk aan omega-3 vetzuren, voor een extra gezond ei en verenkleed.

Unieke eigenschappen van dit product
-samengesteld uit granen, zaden en peulvruchten van gecontroleerde biologische teelt
-
vrij van kunstmatige kleurstoffen en genetisch gemodificeerde zaden.
-aanvullende voeding voor volwassen kippen.
-stimuleert het natuurlijke scharrelgedrag.
-bevat veel natuurlijke vitamine E, goed voor glanzende veren.
-zonder korrels en zonder soja
-100% plantaardig
-geproduceerd in Nederland

Verpakking
Verkrijgbaar in 4 kg en 12,5 kg verpakking. De 4 kg verpakking is een bio-plastic gemaakt van maiszetmeel en de 12,5 kg verpakking is van papier.

Voeradvies
Na de opfokperiode van 20 weken kunt u overschakelen van Bio Kuikenmix naar Bio Farmersmix. Het is raadzaam om dagelijks meelwormen bij te voeren om in de extra eiwitbehoefte van de kip te voorzien als deze niet buiten kunnen scharrelen. Wanneer de dieren volop eieren leggen, is extra schelpengrit ook aan te raden.

Samenstelling
Eko tarwe, Eko mais, Eko haver, Eko erwten 9%, Eko zoete lupinen 9%, Eko zonnebloemzaad, koolzure zeeschelpen 5%, Eko lijnzaad 2%, Eko zonnebloemolie. (Zie voor meer informatie ook: 'Achtergrondinformatie over biologische ingrediënten in Via Organica biologische kippenvoeders')

Analytische bestanddelen per kilo
ruw eiwit 14,3%, ruw vet 5,4%, ruwe celstof 4,5%, ruw as 6,9%, calcium 1,9%.

Via Organica biologische kippenvoeders zijn geproduceerd onder toezicht van SKAL-biocontrole. NL_BIO_01 Skal nr.: 028464.

Klik hier om alle producten van Via Organica direct in de webshop te zien! 

(Let op! Wij verkopen alleen aan winkeliers in de dierenbranche.)